Nöje

Bianca Ingrosso öppnar upp om hur relationen med Phillipe Cohen ser ut idag

Förra sommaren gjorde Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen slut efter att ha haft en jojo-relation under flera års tid. Nu berättar Bianca hur hon känner inför sitt ex efter deras senaste möte.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Det var i augusti 2022 som Bianca Ingrosso meddelade sina följare på Instagram att hon och hennes pojkvän sedan flera år tillbaka, Phillipe Cohen, hade gått skilda vägar:

“Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte varit såhär lycklig på väldigt många år. Jag har sånt jävla pirr för mitt liv”, sa hon då.

Senare berättade Ingrosso att relationen med Cohen hade varit på väg att ta slut under en längre tid:

“Jag tror egentligen att [förhållandet med Phillipe] tog slut för flera år sedan. Vi har varit varandras tryggheter och väldigt nära vänner och väldigt passionerade, men allt det här make up-et och break up-et har nog tärt på oss. Jag tror att det var det som hände”, säger Ingrosso. “Till slut känner man bara att ‘nej, vet du vad, jag tror att vi nog är lyckligare utan varandra’”, sa hon i en YouTube-video i höstas.

Foto: Instagram @flippcohen

Så ser relationen ut idag

I sin senaste vlogg berättar Bianca om hur hon och Phillipe förhåller sig till varandra i dagsläget:

“Jag och Phillipe har verkligen en så fin relation. Det är inget drama, det är inget tjafs. Det är verkligen inget negativt över huvud taget. Vi har bara en så fin, genuin respekt till varandra”, säger hon.

Att det skulle finnas en chans att de hittar tillbaka till varandra i framtiden tror hon dock inte på:

“Vi har verkligen lämnat på så fina terms denna gång, vilket känns så himla fint. Vi har absolut inte bråkat innan när vi gjort slut, men det har varit tufft att se honom ute och jag har tänkt så himla mycket på honom. Vi har inte känt oss klara med varandra när vi gjort slut tidigare.”

Ingrosso berättar även att hon och Cohen såg varandra för någon vecka sedan, då de sprang på varandra på Spy Bar:

“Jag var så himla glad av att se honom”, säger hon. “Vi sa hej och kramades och pratade som vänner. Det känns så fint och moget att äntligen kunna göra det utan att göra en scen.”

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!