Nöje

Bianca Ingrosso “överväldigad” av Phillipe Cohens kärlekslycka

Bianca Ingrossos ex Phillipe Cohen har hittat kärleken igen. Nu uttalar Ingrosso sig för första gången om hans nya relation.

Foto: Instagram @flippcohen/@biancaingrosso

Förra sommaren gick Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen skilda vägar efter att ha haft en jojo-relation under många års tid.

Foto: Instagram @yakicohen1

Tidigare i år började det ryktas att Cohen hade inlett en ny relation – något som tycktes bekräftas i juni då flera klipp på honom och nya flamman Rebecca Lindbergh Thor publicerades på Instagram.

Bianca Ingrosso om Phillipe Cohens nya tjej: “Känner henne”

Nu har Bianca Ingrosso för första gången uttalat sig offentligt om sin före detta pojkväns nya förhållande. I Rosanna Charles och Sanna Guidettis podcast Högt i tak får Ingrosso frågan hur det känns att Cohen har träffat en ny tjej.

“Ingenting alls. Jag är jätteglad för hans skull”, svarar hon, och tillägger att hon faktiskt känner Rebecca Lindbergh Thor.

Ingrosso fortsätter med att berätta att expojkvännens kärlekslycka är en källa till glädje för henne:

“Det var så sjukt. När vi var på Lollapalooza, väldigt bakfull en dag, så fick jag en överväldigande känsla som gjorde mig tårögd över att jag är så lycklig för hans skull. Båda vi är så värda att få känna kärlek på annat håll.”

Foto: Instagram @flippcohen

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!