Nöje

Bianca Ingrosso om singellivet: “Har aldrig mått så här bra”

I Bianca Ingrossos senaste vlog berättar hon om sin sommar, som har varit en berg och dal-bana i känslor – inte minst för att hon är nybliven singel.

Foto: YouTube

Bianca Ingrosso har haft en händelserik sommar. Förra veckan offentliggjordes nyheten att hon och hennes pojkvän sedan många år tillbaka, Phillipe Cohen, har gått skilda vägar. Nu öppnar hon upp om känslorna kring att vara singel igen – och visar hur hon mådde kring tiden för uppbrottet.

Foto: Instagram @biancaingrosso

“Mår inte bra”

“Det är inte den lyckligaste Bianca som vloggar idag”, berättar Bianca Ingrosso i början av sin senaste YouTube-video, där den första delen är filmad den 4 juli.

Hon börjar med att svara på frågan: Hur mår du egentligen?

“Som med alla andra när man får den frågan så är det så appriciated när någon frågar bara en hur mår du fråga, och jag brukar typ liksom inte bry mig om den frågan för att generellt säger man alltid att jag mår bra. Men jag mår inte bra”, erkänner hon.

Foto: YouTube

“Helt lost”

Ingrosso berättar att hon inte mått bra på flera månader:

“Jag är så himla trött på min personlighet – jag har höga toppar och sjukt låga dalar. Och med min spiral också så är jag liksom sådär tom däremellan. Det har hänt mycket i mitt privatliv. Det känns som att jag är på väg/är lite smått utmattad. Min kropp är trött, mitt huvud är trött, mitt hjärta är helt slut. Jag har ingen kreativitet, ingen inspiration, jag har inte kärlek till någonting”, säger hon och fortsätter:

Foto: YouTube

“Jag är så trött på att vara den jag är. Asså med mina upp och nedgångar. Jag är så trött på att vara känslostyrd. Jag är så trött på att det är så mycket drama i mitt liv. Lovisa säger det alltid. Sedan vi träffades har det inte varit en enda dramafri vecka. Så för att svara på frågan: ‘Hur mår du egentligen?’ – jag är helt jävla lost i vad jag borde göra och vad jag vill göra, vad mitt huvud säger, vad mitt hjärta säger.”

Mot slutet av klippet kommer tårarna.

“Jag är så jävla trött, bara”, säger Ingrosso.

Foto: YouTube

“En helt ny person”

I nästa klipp är det en helt annan Bianca Ingrosso som uppenbarar sig. Denna del av videon är filmad den 19 augusti, kort efter att nyheten att Ingrosso och hennes pojkvän Phillipe Cohen hade gjort slut släpptes.

“Senaste gången jag filmade, då mådde jag skit”, säger hon. “Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag sa men jag hade ingen energi och allt det där. Det har ändrats. Alltså, wow! Jag är en helt ny person nu.”

Bianca kommenterar även det faktum att hon numera är singel: “Alltså så jävla roligt. Och jag har typ aldrig mått så här bra.”

Foto: YouTube

Hon fortsätter: “Jag har ett enormt pirr i hela kroppen. Det är som om jag har varit hög i typ tre veckor. Alltså utan droger, självklart. Men så är det ju – när negativa energier försvinner, då finns det bara positiva energier /…/ Det är en sån sprudlande energi runtom mig just nu. Jag kan inte ens sova för att jag är så fylld av energi.”

Foto: YouTube

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!