Nöje

Bianca Ingrosso söker fortfarande en till assistent! Passar kriterierna in på dig?

Bianca Ingrosso söker fortfarande efter en andra assistent. I en av hennes senaste vloggar på Youtube berättar hon och Lovisa Worge att de under början av 2020 aktivt kommer börja söka efter en tredje person. Har du vad som krävs för jobbet?

Foto: Instagram/@biancaingrosso @lovisaworge

Är du på jakt efter ett nytt spännande äventyr inför våren? Är du över 18 år, har körkort och tycker om en jobbvecka där ingen dag är den andra lik? Då får du inte missa att tv-profilen och influencern Bianca Ingrosso nu söker en till assistent till sitt team. Det är inte så konstigt att de behöver utöka sitt team då Bianca är ett av Sveriges hetaste namn att jobba med. Förutom sitt personliga varumärke driver hon även sminkvarumärket Caia Cosmetics och By Bianca, som säljer necessärer och datorfodral.

Lovisa Worge har jobbat tillsammans med Bianca i över ett år och igår berättade de i en av Biancas vloggar på Youtube att de nu söker en tredje person till teamet.

– Vi söker efter en till person, en till “Lovis”. En mer personlig assistent, säger Bianca i sin senaste vlogg på Youtube.

– Ja precis, alltså inte lika mycket administrativt, lägger hennes nuvarande assistent, Lovisa Worge, till.

Några av de kriterier de söker hos personen:

– Körkort
– Över 18
– Bosatt i Sthlm
– Vara flexibel
– Gå ut med hundar
– Göra privata ärenden
– Administrativa uppgifter kommer senare

Vi tycker att det låter en som väldigt spännande tjänst och är du på jakt efter en ny utmaning ska du inte tveka på att söka jobbet som personlig assistent till Bianca. Hit mailar du om du vill söka jobbet: [email protected]

Källa: Youtube

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!