Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Bianca Ingrosso söker nu en till assistent! Passar kriterierna in på dig?

I Bianca Ingrossos senaste vlogg på Youtube släppte hon och assistenten Lovisa Worge en ny spännande nyhet – de söker en tredje person till sitt team. Har du vad som krävs för jobbet?

Foto: Instagram/@biancaingrosso @lovisaworge

Är du på jakt efter ett nytt spännande äventyr inför hösten? Är du över 18 år, har körkort och tycker om en jobbvecka där ingen dag är den andra lik? Då får du inte missa att tv-profilen och influencern Bianca Ingrosso nu söker en till assistent till sitt team. Det är inte så konstigt att de behöver utöka sitt team då Bianca är ett av Sveriges hetaste namn att jobba med. Förutom sitt personliga varumärke driver hon även sminkvarumärket Caia Cosmetics och By Bianca, som säljer necessärer och datorfodral.

Lovisa Worge har jobbat tillsammans med Bianca i över ett år och igår berättade de i en av Biancas vloggar på Youtube att de nu söker en tredje person till teamet.

– Vi söker efter en till person, en till “Lovis”. En mer personlig assistent, säger Bianca i sin senaste vlogg på Youtube.

– Ja precis, alltså inte lika mycket administrativt, lägger hennes nuvarande assistent, Lovisa Worge, till.

Några av de kriterier de söker hos personen:

– Körkort
– Över 18
– Bosatt i Sthlm
– Vara flexibel
– Gå ut med hundar
– Göra privata ärenden
– Administrativa uppgifter kommer senare…

Vi tycker att det låter en som väldigt spännande tjänst och är du på jakt efter en ny utmaning ska du inte tveka på att söka jobbet som personlig assistent till Bianca. Hit mailar du om du vill söka jobbet: bianca.ansokan@gmail.com

Källa: Youtube

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!