Nöje

Bianca Ingrosso tar farväl av sin farfar: “Tack för det här livet”

Under helgen gick Bianca Ingrossos farfar bort efter en längre tids sjukdom. “Du var glädje, hopp och värme. Tack för det här livet”, skriver tv-personligheten på Instagram.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Det var under lördagen som Carmine Ingrosso, farfar till Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso gick bort omgärdad av sin familj.

“Lovar att uppfylla dina drömmar”

I sin story på Instagram berättar Bianca Ingrosso om kärleken till sin “nonno”, som hon beskriver som “en oerhört allmänbildad man med passion för historia, musik men framförallt sina barbarn”.

Tv-personligheten skriver att hennes farfar – som enligt Aftonbladet gick bort efter en tids sjukdom – hade tagit med sig högtalare till sjukhuset för att kunna lyssna på sin favoritmusik, däribland verk av den italienska filmmusik-kompositören Ennio Morricone.

Det var till dessa toner familjen tog farväl av honom:

“Tillslut stod vi alla där. Precis som du önskade i så många år. Ett rum med dina barn, barnbarn och syskon alla samlade med din favoritmusik på hög volym med Ennio & Zimmer på”, skriver Bianca.

Hon avslutar:

“Du var glädje, hopp och värme. Tack för det här livet. Du finns med mig förevigt. Vila nu i frid. Vi lovar att fullfölja dina drömmar vidare. Älskade Nonno.”

“Kommer sakna dina historier”

Även Benjamin Ingrosso har publicerat en hyllning till sin farfar på Instagram:

“Älskade Nonno. Jag kommer att sakna dina historier, se dig gå runt och riva Cacio Ricotta i timmar, visa dig min musik och höra dig säga ‘Min Benjamiiin’ på bara ditt underbara och vackra sätt”, skriver han och fortsätter:

“Att få vara vid din sida ända tills du tog dina sista andetag tillsammans med alla mina syskon och kusiner kommer jag aldrig glömma. Du fick din önskan igenom tillslut. Att få hela familjen samlad. Ska äta Pasta Patun, lyssna på Elvis och Julio och dricka ett fint glas rött vin för dig. Tack för det här livet Nonno! Vi tar hand om Nonna nu. Vi alla älskar dig så mycket.”

Bröderna försonades 2021

I ett inlägg på Instagram skriver Emilio Ingrossos hustru, Åsa Ingrosso, att samtliga familjemedlemmar närvarade vid Carmine Ingrossos sista ögonblick:

“Vaket och uppslutningen i familjen har varit total. Alla hans barn och barnbarn satt med honom in i det sista. Hans favoritmusik spelades högt i rummet vilket var fullständigt överfullt av kärlek och tårar.”

Carmines innerliga önskan om att samla hela sin familj kan ha något att göra med den konflikt som uppstod mellan två av hans söner för ett par år sedan. 2021 hamnade Emilio och Vito Ingrosso nämligen i luven på varandra då Vito stämde sin bror, som han ansåg hade gjort sig skyldig till varumärkesintrång. 

Vito varumärkesskyddade namnet “Ingrosso” i slutet av 2020 – något som han enligt Emilio och Åsas juridiska ombud gjorde “i ond tro”, med tanke på att de under många års tid hade använt sig av namnet i olika restauranger, samt producerat flera matvaror under varumärket “Ingrosso”.

Enligt Aftonbladet gick bröderna till sist med på en förlikning och Vito återkallade stämningen.

“Vi är en väldigt passionerad familj som jobbar hårt och ibland blir vi osams, sådant händer. Men vi har alltid hittat tillbaka till varandra och det gör vi den här gången också. Det finns många begåvade och viljestarka familjemedlemmar”, skrev Vito i ett mejl till tidningen i oktober 2021.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!