Nöje

Bianca Ingrosso utsatt för attentat – med sirap

Bianca Ingrosso berättar att hon var nära att “bryta ryggen” när hon klev utanför dörren i morse då någon hade hällt sirap utanför hennes hem. Nu uppmanar hennes följare henne att polisanmäla händelsen.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Det var under onsdagen som Bianca Ingrosso, som är aktuell med sin nya talkshow BIANCA, berättade att hennes hem hade vandaliserats med sirap:

“Tack till er som sprayat hela min dörr och golv med sirap så jag legit höll på att bryta ryggen i morse när jag skulle ut”, skriver hon i en story på Instagram.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Attackerades på öppen gata

Ingrosso gav inga vidare kommentarer om attacken i sin story men hon har tidigare berättat att hon har ett säkerhetsteam som hon jobbar med på en daglig basis och att hon ständigt utsätts för näthat.

2021 blev hon dessutom verbalt attackerad på öppen gata:

“Går utanför Grodan och blir stoppad av en äldre kvinna som kommer fram med ett leende varpå jag stannar och får då höra hur illa hon tycker om mig. Hur mycket jag har förändrats till det sämre, att jag är så vidrig och konstig och hur länge hon tänkt på detta och velat säga detta till mig. Och där stod jag kvar och började gråta framför massa folk”, skrev Ingrosso i en story på Instagram i april förra året.

Följarna: “Polisanmäl”

På Instagram uttrycker Bianca Ingrossos följare sin bestörtning över dagens attack:

“Läste om sirapen. Och tanten. Det är ju sinnessjukt. Folk är idioter. Var dig själv och var stolt över allt du gjort”, skriver en person.

“Fotade du inte ‘siraps-dörren’ som bevis? Polisanmäldes denna händelse som skadegörelse?” undrar en annan.

“Blev illa berörd av att du blivit utsatt för attentat. Polisanmält?”, lyder en tredje kommentar.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!