Nöje

Bianca Ingrosso utsatt för stöld i sin egen fastighet

Bianca Ingrosso har blivit utsatt för stöld i sin egen fastighet, det berättar tv-personligheten på Instagram. “Jag har fått en liten vän i min fastighet som snor lite då och då från mig”, skriver hon.

Fotio: Instagram @biancaingrosso

I egenskap av en influencer med 1,4 följare på Instagram, innehavare av en egen talkshow och grundare av flera framgångsrika bolag är det inte konstigt att Bianca Ingrosso, 29, får mängder av pressprover skickade till sig från företag som hoppas att hon ska marknadsföra just deras produkt.

“Snor från mig då och då”

På senare tid verkar det som om frestelsen med alla dessa presskit – samt annat smått och gott som Ingrosso beställer hem – har blivit för stor för någon av tv-personlighetens närboende. Enligt Ingrosso själv har hon nämligen blivit utsatt för stöld i sitt trapphus vid ett flertal tillfällen.

Förra fredagen delade Ingrosso med sig av den senaste tiden olägenheter i sin story på Instagram – och passade samtidigt på att be om att få saker skickat till sitt kontor istället för sitt hem:

“Hej alla pressbud. Jag har fått en liten vän i min fastighet som snor lite då och då från mig. Lite cyklar, fina bud och mat jag beställer. Så skicka gärna allt till mitt kontor hädanefter”, skrev hon.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!