Nöje

Bianca Ingrossos besked om kärlekslivet – efter romansryktena

Teorierna kring Bianca Ingrossos påstådda romanser är många – men nu bekräftar entreprenören och tv-personligheten att hon är singel. “Jag har gått på nitlotter när det kommer till män alltså”, säger hon till Expressen.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Det var på premiären av Allsång på Skansen som Bianca Ingrosso avslöjade för Expressen att hon fortfarande är singel: 

“Jag är så singel, så singel herregud”, sa hon till tidningen.

“Klart man vill träffa någon”

Tv-personligheten har som bekant tidigare varit tillsammans med Phillipe Cohen, som hon hade ett långt av-och-på-förhållande med. Efter några års singelliv känner tv-personligheten nu sig redo att hitta sin livspartner:

“Jag vill ha någon att dela livet med. Men jag har bara varit singel i snart tre år, så inte så länge ändå. Men det klart man vill träffa någon”, säger hon till Expressen.

Bianca verkar också ha klart för sig vilken typ av person som hon skulle vilja träffa:

“Jag letar efter någon rolig, karismatisk man. Som är snäll. Jag har gått på nitlotter när det kommer till män alltså. Jag vill träffa någon snäll kille som tar hand om mig bra bara.”

Har ryktats dejta NHL-spelare

Det har florerat flera olika romansrykten kring Ingrosso under det senaste året.

I höstas ryktades hon dejta NHL-spelaren Patrick Cehlin som hon semestrade med på Ibiza i fjol, men nyligen uppstod rykten om att det i själva verket var en annan kille ur sällskapet som Caia-grundaren hade fallit för: Oliver Kylington.

Hockeyspelaren har figurerat på Ingrossos Instagram vid ett flertal tillfällen sedan de semestrade tillsammans på den spanska ön förra sommaren.

I maj kallade Bianca Oliver för “den snällaste själen” när hon gratulerade honom på födelsedagen på plattformen, och förra månaden taggade hon honom i ett inlägg där de satt på en uteservering tillsammans.

“Älskar honom”, skrev hon då.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!