Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Bianca Ingrossos följare rasar efter hennes fråga på Instagram

Ett nytt inlägg som Bianca Ingrosso lagt ut på Instagram under dagen har fått flera av hennes följare att rasa. “Bry dig om dina medmänniskor”, uppmanar en följare Ingrosso.

Instagram @biancaingrosso

Det var i morse som Bianca Ingrosso lade upp en bild på Instagram tillsammans med texten: “Vilka av er ska resa utomlands under jullovet? Jag är ju sämst på att boka resor i förtid och gör alltid i sista sekund men börja känna ett litet sug faktiskt till New York”.

Följarna rasade

Inlägget fick flera av Bianca Ingrossos följare att reagera starkt – detta efter att en ny variant av coronaviruset som först upptäcktes i södra Afrika väckt oro hos många.

“Folk dör i covid och smittan ökar!!! Läser inte folk tidningen längre /…/ bry dig om dina medmänniskor och dina äldre anhöriga” skriver en följare.

“Stannar hemma i Corona tider, trodde jag alla smarta gjorde???” skriver en annan.

“Hur tänker man egentligen när man uppmuntrar och gör ett inlägg gällande utomlandsresor under en pandemi? Det finns tillräckligt många egocentriska människor redan” lyder ännu en kommentar.

“Världen ligger kvar”

Vissa följare valde att uttrycka sig i mer milda ordalag:

“Som jag längtar efter att få resa igen!! Som fullvaccinerad tänkte jag först att det skulle gå, men med tanke på de nya varningar som kommer väljer jag att vänta. Världen ligger (förhoppningsvis) kvar efter Corona” skriver en följare.

Bianca Ingrosso har i skrivande stund inte svarat på de negativa kommentarerna om inlägget.

Här är Bianca Ingrossos inlägg:

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!