Nöje

Bianca Ingrossos tips till följarna: “Möt ångesten”

Bianca Ingrosso har ett och annat tips för den som försöker gå vidare efter en kärleksrelation. Nu delar hon med sig av sina bästa råd i en serie inlägg på Instagram.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Det var under onsdagen som entreprenören, tv-personligheten och influencern Bianca Ingrosso, 29, delade med sig av ett flertal tips till en Instagram-följare som undrade hur man kommer över någon man haft känslor för.

“Möt alla känslor”

Ingrosso, som är singel sedan sitt uppmärksammade uppbrott med Phillipe Cohen 2022, var inte sen med att ge råd till sin följare i ett flertal inlägg i sin story på Instagram:

“Gör inte samma gamla vanliga saker ni gjorde tillsammans. Gör en massa massa massa nytt i din vardag och byt fina rutiner så du får nya minnen till helt vanliga saker liksom”, skriver hon. “Ställ dig upp och lev ditt liv nu! Ingen kommer leva det åt dig!”

Men Bianca är inte färdig där – utan fortsätter att ge tips:

“Jag tycker att det enda som hjälper och det som faktiskt fungerar är att möta alla känslor som kommer. Rädslan, paniken, ilskan, oron, sorgen… allt! Ta dig igenom faserna: 1. Ångesten och paniken. 2. Övertänkandet som ältas om och om igen. 3. Sorgen. Den enorma smärtan att detta är sant. 4. En jävla blandning av allt. Man bli helt koko där ett tag. 6. Acceptansen. Den lättnaden. Wow.”

I fjol ryktades Ingrosso dejta proffshockeyspelaren Patrick Cehlin, 32. Nyligen bekräftade hon dock att hon är singel – och att hon har en tydlig bild av sin drömman:

“Han är en man som vågar. Som satsar. En otrolig visionär. Som drömmer stort. Som talar högt och tryggt om sina känslor. Men framförallt en man som kommunicerar”, sa hon i Emilia de Porets podcast In bed with Emilia tidigare denna månad.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!