Nöje

Bianca tillbaka med ny säsong i vår

Den omtalade pratshowen BIANCA fick en raketstart och har fängslat publiken genom hela säsongen. Med gäster som Tove Lo, Lasse Hallström, Dwayne “The Rock” Johnson, Evin Ahmad och Mondo Duplantis har hon satt guldkant på fredags- och lördagskvällarna under hösten. I säsongsavslutningen kom dessutom glädjebeskedet: BIANCA fortsätter 2023 med en ny säsong på Kanal 5 och discovery+.

Foto: Pernilla Thelaus/Warner Bros. Discovery

Redan före premiären blev pratshowen vida omtalad och vann stort engagemang i nyhetsflödet och på sociala medier. BIANCA är hela Sveriges nya talkshow, där spännande samtal och färgstarka möten, skratt och överraskningar, lättsamma lekar, livepublik och musikakter tar plats.

BIANCA blev en av årets absolut starkaste premiärer på discovery+ och den bästa helgpremiären på Kanal 5 på 15 år. Bianca Ingrosso har bjudit på exklusiva intervjuer, som Magnus och Agnes Uggla som gav sin första gemensamma tv-intervju och Erika Persson som gjorde sin första tv-intervju någonsin. Hon har gästats av internationella stjärnor, som Dwayne “The Rock” Johnson, Astrid S och Katie Gregson MacLeod. Och till våren fortsätter Bianca sin talkshow på Kanal 5 och discovery+ med fler spännande gäster och möten.

– Tack för den här säsongen! Jag hade aldrig kunnat drömma om att få den här möjligheten, att få denna otroliga respons och att så galet många faktiskt har kollat. Sexton avsnitt senare kan jag nu säga att detta är bland det roligaste, svåraste och mest lärorika jag någonsin gjort, säger Bianca Ingrosso.

Foto: Pernilla Thelaus/Warner Bros. Discovery

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!