Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Big Litte Lies kan få en säsong 2

Bästa nyheten! Big Little Lies kan komma tillbaka med en andra säsong.

Foto HBO/Kobal/REX/Shutterstock

Vi kan väl vara överens om att sju avsnitt av Big Little Lies var på tok för lite va? När första säsongen tog slut ville vi bara ha mer, men fick veta att serien inte skulle komma tillbaka med en andra säsong. Men, nu verkar det som att vi kanske får återse Madeline, Celeste och Jane i alla fall!

På TV Critics Associations presskonferens bekräftade Casey Bloys, programchef på HBO, att de försöker få till en andra säsong och att han har bett seriens författare, Liane Moriarty, om att spåna på en handling till en andra säsong.

Skådespelarna Reese Witherspoon och Nicole Kidman har båda uttryckt intresse för en fortsättning. Den exekutive producenten och regissören Jean-Marc Vallée har dock sagt: “Det finns ingen anledning att göra en säsong två. Det var tänkt som en säsong, och det slutar på ett sätt så att publiken får föreställa sig vad som kan hända.” Men Bloys misstänker att lite tjat kan få Valée att ändra sig: “Jag vet att Jean-Marc sa det… men Nicole och Reese kan vara mycket övertygande.”

Källa TVLine

SparaSpara

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!