Nöje

Bilden på Justin och Hailey Bieber som avslöjar att stjärnan skapar ny musik

Justin och Hailey Bieber har de senaste åren blivit ett av Hollywoods mest omtalade par. Igår publicerade Justin en ny bild tillsammans med sin fru på sin Instagram – som avslöjar att han skapar ny musik med sin stora kärlek vid sin sida.

Foto: Instagram/@justinbieber @haileybieber

Världsartisten Justin Bieber har sedan sina första låtar tagit världen med storm. Han har skapat musik med andra världsartister som Ed Sheeran och Ariana Grande, men det har nästan gått tre år sedan han släppte ett nytt album.

Det är inte helt ovisst varför stjärnan har avvaktat med att släppa ny musik. Han har tidigare gått ut med att det har att göra med hans psykiska ohälsa och skrivit på sin Instagram att han måste fokusera på sina djupgående problem. Så att han inte faller isär och förstör sitt äktenskap, så att han en dag blir den pappa han önskar bli. Han bad då sina fans att be för honom.

Igår publicerade Bieber en bild på sin Instagram som nu sprids över världen. Hans fans skriver mängder av glädjefylld och peppande respons. Det verkar som att han är tillbaka och skapar ny musik. På bilden ser vi vem som är där och stöttar honom, nämligen hans fru Hailey Baldwin. Med texten “Studio mode” ser vi honom i shorts och sin fru som kramar honom.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Studio mode

Ett inlägg delat av Justin Bieber (@justinbieber)

Läs även: Justin Biebers romantiska dikt till sin fru Hailey Baldwin

Källa: Cosmopolitan, Instagram

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!