Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Bilder från säsong 6 av Game of Thrones – svensk skådis och flera favoriter som lever

game of thrones sasong
Game of Thrones är snart här och vi kan avslöja att en svensk syns bland skådespelarna och några vi trott var borta faktiskt syns på bilderna som nu släppts från säsong 6.
Nu har ett helt gäng bilder från säsong 6 av Game of Thrones precis släppts. Bilderna visar små glimtar av ett par okända ansikten som verkar tillkommit i Westeros, såklart tillsammans med de gamla vanliga favoriterna vi känner igen. Och några vi kanske trodde vi inte skulle få se mer av i serien…

Sansa Stark (Sophie Turner) och Theon Greyjoy (Alfie Allen) – som hoppade från muren vid Winterfell i slutet av säsong 5 och vars öden vi lämnades ovetande kring som cliffhanger vid avslutningen, syns på bilderna i allra högsta grad levande. Någon som däremot verkar bekräftas död, utifrån bilderna sett, är Myrcella Baratheon (Nell Tiger Free), som utsattes för förgiftning under säsong fem. Hon syns nämligen på bilder där hon visas som ett lik vid Red Keep. Arya Stark (Maisie Williams) tycks fortfarande vara blind och det ser också ut som att ut som den ocharmige Balon Greyjoy (Patrick Malahide) är tillbaka.

Det finns också en första titt på den nya Three-Eyed Raven som spelas av vår svenska veteranstjärna Max von Sydow tillsammans med Bran Stark (Isaac Hempstead Wright) – som uppenbarligen verkar vara på fötterna (dock förmodligen på grund av att de är med i en av Brans tillbakablickar).

Och för att bemöta det största frågetecknet: Nej, vår hjältemodiga hunk Jon Snow (Kit Harington) syns inte på bilderna.

game of thrones 5 7

game of thrones 5 6

game of thrones arya

game of thrones 4

game of thrones 3

game of thrones 5 2

game of thrones 5 arya stark

gbame ogf thrones 5
Bildkälla: Macall B. Polay/HBO

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!