Nöje

Bilderna på Alexander och Bill Skarsgård är beviset på äkta syskonkärlek!

Bilderna på Alexander och Bill Skarsgård är beviset på äkta syskonkärlek!
6 Se Bildspelet

I går minglade bröderna Skarsgård på premiären av Bill Skarsgårds “Det” och Alexander kunde inte hålla sig från att busa med sin lillebror. På flera bilder tog han chansen och fotobomba sin bror och göra en massa grimaser. Vi kan inte bestämma oss om det är gulligt eller drygt, hur som helst så är bilderna riktigt roliga.

Det är inte bara vi som älskar bilderna på bröderna där Alexander, gapar, pekar, smyger på och “skriker” i ansiktet på lillebror Bill, bilderna har nämligen tagit Twitter med storm. Bill lyckades nästan hålla masken på röda mattan och det är inte helt lätt med en som gör allt för att få en att brista ut i skratt. Mellanbrodern Gustaf Skarsgård höll sig lite mer diskret. Kanske ville Alexander att Bills premiär skulle gå till historien, eller så var han lite avundsjuk på att det inte var han som stod i händelsernas centrum..

Bill spelar den kultförklarade clownen Pennywise i Stephen King-filmen “Det” som har svensk premiär den åttonde september. Fram tills dess tittar vi på bilderna från den amerikanska premiären och på trailern (som är sjukt obehaglig).

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!