Nöje

Bilderna som avslöjar att Lindsay Lohan ska släppa ny musik – 14 år efter senaste albumet

Från barnstjärna till skandalomsusad partydrottning och sen radiotystnad – som nu verkar vara på väg att brytas. Lindsay Lohan hintar om att hon har ny musik på gång och fansen är i extas! 

Foto: Instagram@lindsaylohan & TT

Skådespelaren och artisten Lindsay Lohan började modella redan som treåring i reklamfilmer för bland annat Pizza Hut och Calvin Klein. Det stora internationella genombrottet fick hon redan som tioåring då hon gjorde succé i filmen “Föräldrafällan”. Därefter följde en rad romantiska komedier som “Freaky Friday” och “Mean Girls”. Men för Lindsay räckte det inte med modelljobb och filmroller, hon ville även satsa på musiken och spelade in två studioalbum mellan åren 2004-05. Vid sidan om de högtflygande Hollywoodplanerna brottades dock Lindsay med alkohol- och drogproblem, vilket efterhand eskalerade till en vardag av rattfylla, bilolyckor, skatteskulder, fängelse och rehab.

De senaste åren har Lindsay Lohan, som hunnit bli 32 år, dragit sig tillbaka från rampljuset – men intresset för hennes person och liv har inte svalnat, varken från medias eller fansens sida. För något år sedan chockade hon sina Instagram-följare genom att  radera alla inlägg från sitt konto. Den nya profiltexten löd “Salam aleikum” (som kan översättas med “Frid vare med dig”, på arabiska) och det ryktades om att hon konverterat till islam och flyttat till Dubai för att ägna sig åt välgörenhet.

Men nu verkar det som om den forna Hollywood-stjärnan även är på väg tillbaka till sina rötter. På Instagram publicerade hon nyligen två bilder från en musikstudio där hon ser ut att vara mitt under inspelning. Bilderna har mötts av mängder av hejarop från förväntansfulla fans och trots att Lindsay inte beskriver inläggen mer än med not- och mikrofonemojis samt hashtagen #ME så är det allt vi behöver för att börja ladda inför ett (eventuellt) framtida musiksläpp.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

?

Ett inlägg delat av Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

? ? ? #ME

Ett inlägg delat av Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Källa: Instagram/@lindsaylohan, Justjared.com & Expressen.se

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!