Nöje

Bilderna som får dig att vilja haka på senaste bröllopstrenden – att gifta sig på Mount Everest

Är du och din partner äventyrliga och går i giftastankar? Inspireras av det amerikanska paret Ashley Schmieder och James Sissom som åkte till Mount Everest för att gifta sig. Samtidigt förevigade en bröllopsfotograf hela resan – och de fantastiska bilderna har nu blivit virala.

Foto: Instagram/@charletonchurchill & charletonchurchill.com
Källa: Instagram/@charletonchurchill, charletonchurchill.com & dailymail.co.uk

Charleton Churchill är en fotograf för äventyrsbröllop och åker överallt i världen för att fotografera bröllopspar. Nu har hans foton på ett par som gifte sig på Mount Everest fått stor publicitet värden över. Vi förstår varför, de är helt magiska.

Paret som genomförde den speciella bröllopsresan och vigseln på Mount Everest Base Camp är från California och heter Ashley Schmieder och James Sissom.

Läs även: 7 oväntade platser att gifta sig på som gör ert bröllop extra minnesvärt

– Efter mycket överväganden bestämde vi att ett traditionellt bröllop inte var rätt för oss. Trots att vi skulle ha älskat att dela vår speciella dag med vår familj och vänner lockades vi båda av tanken att rymma iväg på en otrolig semester, säger Ashley Schmieder till Daily Mail.

Båda älskar att vara ute i naturen och har erfarenhet av höga höjder, berättar hon. Samtidigt visste båda att den tre veckor långa vandringen till Everest Base Camp både skulle bli fysiskt och mentalt krävande. Men de klarade det och av bilderna att döma verkar det ha varit värt det!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!