Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Bill Gates har ALLT i sitt hus – här är 5 galna inredningsdetaljer som vi vill kopiera!

När Bill Gates gästade Ellen Degeneres show avslöjade han hur det ser ut hemma hos en miljardär. Enligt King County public assessor’s office är det påkostade huset på över 6000 kvadratmeter utanför Seattle värt över 123 miljoner dollar – och vi kan inte sluta förvånas över hans överdrivna, påkostade och galna investeringar!

billgatesFoto: Ted Soqui / Gettyimages & Instagram/ @thisisbillgates

1. Trampolinrum
Ja, tro det eller ej! Gates-familjen har ett helt rum fullt av trampoliner. “Barnen gillar det. Jag rekommenderar det. Det är ett rum med väldigt högt i tak” säger han i intervjun med programledaren Ellen. Ett trampolinrum kanske inte skulle vara det första vi tänker på när vi inreder vårt hem, men kul skulle det vara!

2. Tjugofyra olika badrum
Man kan tro att Bill Gates har mer än tre barn när han berättar att huset har hela 24 badrum. Här behöver man andra ord inte vara stressad över att det blir kö in till badrummet!

3. Olika sensorer för varje rum
Är du gäst hos Bill Gates får du en kod som integrerar med andra sensorer runt om i huset. Gästen får bestämma sin önskade temperatur och ljus som sedan ändras i takt med att man rör sig. För den som älskar musik är sensorerna också den ultimata tekniska lösningen – sensorerna känner nämligen av den förvalda musiken och förflyttas med dig till nästa rum.

4. Arton meter lång pool
Såklart har en av världens rikaste män en stor pool. Men inte vilken som helst! Poolen har nämligen ett musiksystem under vattnet. Gates har även omklädningsrum med dusch och bad intill.

5. Privat strand
Gates har en egen privat strand vid huset. Sanden tror man skickas varje år från St. Lucia.

Här är huset som rymmer ALLT som vi kan tänka oss!

billgates-house-seattleFoto: Ted Soqui/ Gettyimages

Källa: BustleBusiness Insider

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!