Nöje

“Bingo & Julia” – Bingo Rimér och Julia Franzén får egen realityserie

Först en förlovning och nu en realityserie – det råder ingen tvekan om att Bingo Rimér och Julia Franzén har en händelserik sommar. Här är allt vi vet om den kommande serien Bingo & Julia!

Foto: Amazon Prime Video

Kändisfotografen Bingo Rimér och tv-profilen Julia Franzén blev ett par efter Franzéns medverkan i Bachelorette 2021 och sedan dess tycks deras relation ha gått från klarhet till klarhet. Paret har sedan en tid tillbaka flitigt dokumenterat sina liv på sociala medier, och nu tar de nästa steg med realityserien Bingo & Julia på Prime Video.

Bingo Rimér: “Känns väldigt naturligt”

I Nyhetsmorgon berättar det nyförlovade paret om beslutet att tacka ja till sin egen realityserie:

“När vi fick frågan kändes det väldigt självklart”, säger Franzén. “För mig är det nästa steg, att man ska få följa våra liv. Vi har ju delat med oss väldigt mycket av oss och våra familjer på sociala medier men nu kommer folk få väldigt mycket mer.”

Foto: TV4

Rimér håller med:

“Jag har ju alltid dokumenterat precis allt som händer och sen har man börjat dela med sig på sociala medier. Det här känns väldigt naturligt på något sätt – och väldig roligt.”

Realityserien – som har premiär på Prime Video i augusti – kommer enligt ett inlägg på streamingtjänstens Instagramkonto bjuda på “en djupdykning i Bingo Rimérs och Julia Franzéns underbara, händelserika och actionfyllda lyxliv”.

Parallellt med parets glamourösa vardag kommer tittarna även få ta del av “det varma och något galna familjelivet”. Detta innefattar Franzéns föräldrar och moster, samt Rimérs två ex-fruar och hans barn:

“Nova, Ringo, Rambo. Sen är det Katrins [Zytomierska] andra ex-man då, Alex, och deras son Falke som jag brukar hjälpa till med”, säger Rimér i Nyhetsmorgon.

Paret betygar att deras familjemedlemmar har varit positivt inställda till att medverka i serien, även om Franzén medger att Zytomierska till en början var lite tveksam:

“Katrin är väl alltid skeptisk först”, säger hon med ett skratt. “Men nu är hon nog också positiv.”

Foto: Amazon Prime Video

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!