Nöje

“Bingo & Julia” – trailern för nya realityserien är här

I slutet av augusti är det premiär för Prime Videos nya realitysatsning Bingo & Julia, där vi får följa kändisparet i deras fartfyllda vardag. Nu är trailern för serien äntligen här!

Bingo Rimér och Julia Franzén är aktuella med sin alldeles egna realityserie, Bingo & Julia. I ett pressmeddelande beskrivs serien på följande vis:

I nya serien Bingo & Julia erbjuds tittarna en djupdykning i Bingo Rimérs och Julia Franzéns underbara, händelserika lyxliv. Paret bjuder in oss till att följa dem i Stockholm, Marbella och Jämtland. Utöver glamouren, får vi även ta del av de varma och något galna familjerelationerna. Julia, som har levt ett liv bestående av lyx i USA och Spanien, har nu blivit inkastad som styvmamma tillsammans med Bingo och hans barn, styvbarn och ex-fruar. En bonusfamilj som inte liknar någon annan med tre barn, exfrun Katrin Zytomierska, familjesemestrar i Marbella och gemensamma sommarställen i Stockholms skärgård. Humor, konflikter och kärlek garanteras. 

Bingo & Julia har premiär på Prime Video den 25 augusti. Säsongen består av sex stycken 30 minuters avsnitt, med ett nytt avsnitt tillgängligt varje fredag. Spana in trailern nedan!

Bingo & Julia - Officiell Trailer

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!