Nöje

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska i möte med socialen efter “pimps and hoes”-festen

Efter höstens uppmärksammade “pimps and hoes”-fest blev Katrin Zytomierska och Bingo Rimér anmälda till socialen, det berättar Zytomierska nu i podcasten Nemo möter en vän. “Anmälningarna bara haglade in”, säger hon enligt Expressen.

Foto: Instagram @katrinzytomierska/@bingorimer

I september arrangerade Katrin Zytomierska en födelsedagsfest med temat “pimps and hoes”, något som blev kritiserat på sociala medier då hennes och Bingo Rimérs barn dök upp på festen utklädda till prostituerade. Även Rimérs flickvän Julia Franzén mottog kritik efter att ha publicerat video på väg till festen där hon frågar barnen, som är 9 och 12 år gamla, vad de skulle föreställa – varpå de svarade “horor”.

Katrin Zytomierska: “Blir anmäld till socialen titt som tätt”

Kort efter händelsen publicerade Zytomierska och Rimér följande ursäkt på Instagram:

“Det känns märkligt att behöva förklara och ursäkta oss för gårdagens händelse men då det rör barnen ser vi inget annat val än att förklara för er som är upprörda. Det att vissa av er kopplar två små pojkar utklädda till flickor som något sexuellt får stå för er. Vi har inte haft som avsikt att göra det och med våra ögon sett har vi inte gjort det heller”, skrev de.

Nu berättar Zytomierska att hon och Rimér, trots ovanstående ursäkt, blev anmälda till socialen efter händelsen:

“Ingen har väl missat det här som hände med min 45-årsfest. Att jag är den mest olämpliga föräldern som finns och anmälningarna bara haglade in. Det var så mycket hemskheter”, säger hon i podcasten Nemo möter en vän.

Enligt Zytomierska ledde anmälningarna till att hon och Rimér fick åka på möte med socialen, något som inte ledde till någon ytterligare utredning:

“Socialen ser ju direkt hur lämpade vi är som föräldrar och hur perfekta våra barn är, men klart man ska agera om man anser det finnas en orsak. Jag blir anmäld till socialen lite titt som tätt, börjar bli tjenis med dem där. Jag tycker det är beklagligt att folk tar resurser till familjer som oss men att möjligheten finns är en bra sak i sig”, skriver hon i ett sms till Aftonbladet.

Foto: Instagram @katrinzytomierska/@bingorimer

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!