Nöje

Bingo Rimérs nya tatuering: En kärleksförklaring till Julia Franzén

Tidigare i veckan berättade Julia Franzén att hon och fotografen Bingo Rimér är ett par. Nu har även Rimér bekräftat relationen – genom att visa upp sin nya tatuering.

Foto: Instagram @bingorimer

I måndags berättade Julia Franzén att hon och exet Bingo Rimér har hittat tillbaka till varandra. Paret dejtade i slutet av 2020 men gick skilda vägar då Rimér ska ha velat ha en öppen relation, vilket Franzén inte var intresserad av.

“Behöver någon som utmanar mig”

Det var när Franzén gästade P4 Extra med Titti Schultz på Alla hjärtans dag som hon berättade att paret hade återförenats. Franzén menade att erfarenheten av att ha varit med i Bachelorette fick henne att inse vad hon letade efter i en partner:

“Jag insåg att jag behövde någon som är lite mer lik mig. Någon som utmanar mig och får mig att tänka annorlunda. Och det känner jag väl att jag har hittat”, sa hon i programmet.

Tatuerade in Julias namn på armen

Nu har även Bingo Rimér bekräftat parets relation – genom att tatuera in “Julia” på sin ena arm. Rimér visade upp sin nya tatuering i ett inlägg på Instagram igår, vilket passande nog var Julias namnsdag.

“Grattis på namnsdagen. Jag älskar dig”, skrev Rimér under bildspelet, där han hade taggat Franzén.

På armen syns en tatuering av Julias namn, men även några av Rimérs andra exflickvänners namn: “Natacha” för Natacha Peyre, “Erika” för Erika Heizinger och “Katrin” för Katrin Zytomierska.

De två förstnämnda är överkryssade i rött, medan “Katrin” har fått stå kvar i sitt ursprungliga skick. Zytomierska kommenterade att Rimér fick lov att kryssa över även hennes namn:

“Ååååå välkommen till familjen @juliafranzen.se”, skrev hon. “När gjorde du det här? Och stryk över mig du får det!!”

Då svarade Franzén:

“BÄSTA familjen! Nej inte stryka över du ska ju bli extramamma till tvillingarna. Mammor ska inte strykas över!”

Foto: Instagram @bingorimer

Nästa bild

Foto: Instagram @bingorimer

Nästa bild

Foto: Instagram @bingorimer

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!