Nöje

Björn och Lena Ulvaeus skiljer sig

Efter ett 41 år långt äktenskap bryter Abba-stjärnan och frun Lena upp och går skilda vägar. Paret har varit gifta sedan 1981 och har två barn tillsammans.

Foto: Instagram @abba

Paret träffades på en nyårsfest hos Benny Andersson och Anni-Frid Lyngstad 1978, bara några dagar efter att Björn Ulvaeus och Agnetha Fältskog separerat. “Vi blev verkligen blixtkära. Så konstigt att man är ungkarl i en vecka och sedan bara trillar dit direkt. Men det måste ju ha varit rätt eftersom vi fortfarande är lyckligt gifta efter så många år”, har Björn tidigare sagt. Paret gifte sig 1981 och fick tillsammans döttrarna Emma och Anna.

Förblir nära och goda vänner

Paret äger en villa på ön Vågaskär i Djursholm i Stockholm sedan 1990 och har även ett sommarhus på Viggsö i Stockholms skärgård. Men nu är äktenskapet över. “Efter många fina och händelserika år har vi bestämt oss för att skilja oss. Vi förblir nära och goda vänner och kommer att fortsätta att fira våra barnbarns födelsedagar och andra familjehögtider tillsammans”, säger paret i ett gemensamt uttalande via Ulvaeus talesperson.

Källa: Aftonbladet

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!