Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Blac Chyna förlorar i rätten mot familjen Kardashian

Den tio dagar långa rättegången mellan Blac Chyna och delar av familjen Kardashian har nått sitt slut – och den kända familjen vann mot Rob Kardashians före detta flickvän i rätten.

Foto: Instagram @blacchyna

2016 lades Blac Chyna och Rob Kardashians realityprogram “Rob & Chyna” ned efter endast en säsong. Realityserien, en spin-off-serie på “Keeping up with the Kardashians”, handlade om Blac Chyna och Rob Kardashians förberedelser inför deras dotter Dreams ankomst.

Foto: Instagram @blacchyna

Enligt Chyna övertalade Robs mamma och systrar programmets ansvariga att lägga ner showen, vilket förstörde hennes karriär. Chyna stämde därför Kris Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian och Kylie Jenner på 100 miljoner dollar, en stämning som hon nu har förlorat.

Försökte strypa pojkvännen med telefonsladd

Rättegången har till stor del handlat om en händelse som utspelade sig i december 2016 efter att “Rob & Chyna” förnyades för en andra säsong. Enligt uppgifter ska Chyna ha attackerat Rob – bland annat ska hon ha riktat en pistol mot honom och försökt strypa honom med en telefonsladd.

“Det var kaos. Det var skrämmande”, sa Kris Jenner om händelsen under rättegången.

Efter attacken skrev Jenner i ett sms till den huvudansvarige för serien att Chyna “slog skiten ur Robs ansikte” och att de “måste göra sig av med [bitchen]”.

Kris Jenner och Rob Kardashian med Dream/Foto: Instagram @krisjenner

Vann i rätten

Juryns slutsats är att även om Kris Jenner inte borde ha berättat för tv-seriens ansvariga om den påstådda attacken så var detta inte en bakomliggande orsak till att showen ställdes in.

Ansvariga från tv-kanalen vittnade om att de ställde in showen eftersom parets förhållande tog slut, något som Kardashians advokat Michael Rhodes tog fasta på under sitt slutanförande:

“Det finns ingen ‘Rob & Chyna’-show utan Rob och Chyna”, sa han.

Källor: HuffPost, BBC News

KÖP
Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!