Nöje

Blac Chyna tjänade miljarder på Onlyfans – nu lägger hon ner

Modellen Blac Chyna har tjänat miljarder på OnlyFans – men nu har hon stängt ned sitt konto, det skriver New York Post. “Jag är värd mycket mer”, säger hon.

Foto: Instagram @blacchyna

240 miljoner amerikanska dollar, eller omkring 2,5 miljarder svenska kronor – så mycket tjänade Blac Chyna på OnlyFans 2021.

“En återvändsgränd”

Nu har den amerikanska modellen fått nog av sajten, det berättade hon när hon nyligen gästade Jason Lee Show.

“Jag gör inte OnlyFans längre – jag gör det inte alls”, sa hon enligt New York Post.

Hon tillade: “Jag håller på att ändra allt som har med mig själv att göra. Det är en återvändsgränd. Allt det där är en återvändsgränd, och jag vet att jag är värd mycket mer än det.”

Slutade för barnens skull

Många känner igen Blac Chyna som Rob Kardashian ex. I fjol stämde hon – utan framgång – Kris Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian och Kylie Jenner på 100 miljoner dollar efter att ha anklagat dem för att ha satt käppar i hjulet för en andra säsong av realityshowen Rob & Chyna.

Chynas rättsliga tvister var enligt henne själv en av anledningarna till att hon avslutade sitt konto på OnlyFans. En annan anledning var att hon ville vara en bra förebild för sina barn:

“Vid en viss ålder så ser de, och dras till, allt”, sa hon under intervjun i Jason Lee Show.

Chyna har dottern Dream, 6 år, tillsammans med Rob Kardashian. Hon har även sonen King Cairo, 10 år, från en tidigare relation med rapparen Tyga.

Foto: Instagram @blacchyna

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!