Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Blake Lively blev precis så starstrucked av Baby Spice – vi kan så relatera!

Det var inte bara vi som var besatta av Spice girls under 90-talet, även en viss Blake Lively. I helgen fick hon sin barndomsdröm uppfylld och vi kan så relatera till hennes reaktion.

baby-spiceFoto: REX/ @blakelively

Skådespelerskan la upp en bild på Instagram som hon fått av ett fan. Bilden är tagen under en Spice girlskonsert och föreställer Blake klädd i Baby spices klassiska höga tofsar och platåskor som posar med en liten flicka. Även om bilden i sig är väldigt härlig så är det bildtexten och kommentarerna som får oss att skratta.

” Låtsas att vara någon annan sedan 1997. (Tack till @briaaamadrid för bilden av oss två från Spice girlskonserten. Förlåt – eller inte – för att jag lurade dig att jag var @emmaleebunton)”, skrev Blake till bilden. Här kunde historien ha slutat, Blake lurar ett litet barn till att tro att hon är Baby spice. Men Emma Bunton svarade på hennes bild.

Spice up your life. #CommentsByCelebs

A post shared by @ commentsbycelebs on

“Så söt, du rockar verkligen råttsvansarna.”, svarade Emma Bunton och Livley blev så starstrucked (som vem som helst skulle ha blivit).

“Jag bokstavligen dör. Jag bugar mig alltid för dig. Jag kan inte förstå att du vet vem jag är. Det här kommer aldrig bli normalt.”

Vi kan verkligen så relatera till detta, för visst bor det fortfarande en liten Spice girl i oss alla.

Spice up your life. #CommentsByCelebs

A post shared by @ commentsbycelebs on

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!