Nöje

Netflix Marilyn Monroe film Blonde – spana in trailern här!

“Blonde” är Netflix nya film om Marilyn Monroe, en skildring som huvudrollsinnehavaren Ana de Armas kallar för “den mest vågade och feministiska tolkningen av hennes berättelse jag någonsin har sett.”

Foto: Netflix

Vad handlar “Blonde” om?

“Blonde” är baserad på Joyce Carol Oates roman med samma titel. Filmen, som regisserats av Andrew Dominik, ger en rå och intim inblick i skådespelerskans liv och karriär:

“Andrews ambition var väldigt tydlig från första stund – att visa en version av Marilyn Monroes liv genom hennes perspektiv”, säger de Armas till Queue. “Han ville att världen skulle få se hur det faktiskt kändes att inte bara vara Marilyn, utan också Norma Jeane. Jag tyckte att det var den mest vågade och feministiska tolkningen av hennes berättelse som jag någonsin hade sett”.

Ana de Armas spelar Marilyn Monroe

Förutom Ana de Armas (känd från “No time to die”) i rollen som Marilyn Monroe medverkar även Adrien Brody (“The Pianist”), troligen i rollen som Arthur Miller, Bobby Cannavale (“Blue Jasmine”) som Joe DiMaggio och Julianne Nicholson (“I, Tonya”) som Monroes mamma.

Då har “Blonde” premiär på Netflix

Filmen har premiär på Netflix den 28 september i år – men redan nu kan du spana in trailern här nedan!

Källor: Harpers Bazaar, Queue

Blonde Netflix - Official Trailer

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!