Nöje

Blondinbella: “Alla ni som kommenterar min kropp – låt den vara”

Kommentarer kring Isabella Löwengrips viktminskning har haglat in under kommentarsfältet på bloggen den senaste tiden och nu ryter bloggerskan och entreprenören ifrån. Det gör hon genom att be alla som kommenterat hennes vikt att sluta med det och låta hennes kropp vara. 

Blondinbella769

“Nej! Så där smal blir man inte bara helt plötsligt även om man springer efter barn.” “Oj, vad smal du är nu. Hoppas du mår bra inombords.” “Du blir smalare för varje bild vi ser, när kommer detta att sluta??” är bara ett axplock av de kommentarer Isabella fått under den senaste tiden. Kommentarer som gjort att hon både ledsnat på vikt-fokuset men även börjat oroa sig för sin hälsa…

 

“För första gången i mitt liv har jag blivit orolig att något skulle vara fel eftersom så många av er påpekar det. Det är inte speciellt roligt! Jag har ju till och med besökt läkaren och kontrollerat varför det sker, men alla prover ser bra ut och när vi röntgade sköldkörteln hittade vi inget fel. Jag har gått ner trots att jag har inte tränat på månader och äter som vanligt. Oavsett så är jag pigg och mår bra – Och som alltid känner jag mig fin.”

 

Isabella skriver i det uppmärksammade inlägget att hon nu vill att bloggen ska vara fri från vikt-relaterade kommentarer. Både hennes egen vikt men även andras. Vare sig det är positivt eller negativt! Isabella fortsätter med att poängtera att det finns så mycket roligare saker att fokusera på i livet och det håller vi verkligen med henne om.

 

I slutet av inlägget meddelar Isabella även sina läsare att kommentarer kring vikt inte kommer att godkännas i fortsättningen och det tycker vi låter som en sund idé.

 

Låt kvinnokroppen vara helt enkelt!

 

Källa & foto: Blondinbella.se

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!