Nöje

Blondinbella om livet efter separationen: “Jag stänger av och kör på som en överlevnadsinstinkt”

“Det har gått 3,5 månad sedan vi separerade. Det är så svårt att greppa tiden. Det låter lite, men det är ett annat liv just nu”. Så inleder Isabella Löwengrip ett blogginlägg där hon öppnar upp om livet efter separationen med maken Odd.

Isabella skriver att hon gett gett sig själv tillåtelse att landa men att hon vet att hon “stänger av” och bara kör på som en överlevnadsinstinkt. Att hon vet att sorgen och bearbetningen väntar och att det är “okej att må så bra som jag gör just nu, men också att jag vet att det kommer att komma en dag då allt kommer ikapp mig”.

“Jag kan inte styra över processen. Det fungerar inte att ”sätta sig och känna efter” och så kommer allt av sig själv. Min överlevnadsstrategi är så djupt rotat i mig att jag slår på det rationella och går vidare. Utåt sett ser det nog hård ut. Jag förstår det. Men jag är ödmjuk inför att det (troligtvis) kommer komma ett bakslag,” skriver Isabella i blogginlägget.

Bloggaren, karriärskvinnan och mamman menar ändå att hon just nu känner sig lugn, stark och tillfreds med tillvaron. “Jag har hittills inte känt mig ensam i huset eller ensam överhuvudtaget. Jag trivs med mitt egna sällskap och jag trivs att vara själv med barnen”.

Källa och foto: Isabella Löwengrip 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!