Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Blossa glögg 2021 – kan du gissa årets smak?

Varje år släpper Blossa en smaksatt specialglögg och det är fortfarande hemligt vilken smak det blir i år. Däremot har de släppt några ledtrådar. Kan du gissa vilken smak det blir?

Foto: Blossa

När vi väl når hösten går det ofta förvånansvärt snabbt tills adventsmörkret är här. Sedan 2003 har Blossa förgyllt julen med en specialglögg varje år, och nu är det snart dags igen.

En orange väska med fotboll och saffran

Precis som vanligt är det mycket hemligt vilken smak det kommer att bli. Smaken brukar var förknippad med ett land och i år har företagets sociala medier delat med sig av ledtrådar. I det första klippet packar någon en orange resväska med badkläder, strumpor i mörkgrönt, rött och beige, en fotboll och saffran. I kommentarsfälten har det gissats på bland annat Mexico och Iran.

Fram till 2010 har smakerna hämtats mycket från den nordiska naturen, bland annat hjortron och enbär, men därefter tagit sig vidare över hela världen. Med smaker som kaffe, earl grey, mango, spiskummin och chili kan vi än så länge bara gissa på vad som presenteras i år.

Vad tror du?

Uppskjuten lansering

Men vad det blir för smak på årets glögg återstår fortfarande att se. Tanken var att årets glöggsmak skulle ha avslöjats och börjat säljas redan i morgon, den 15 september – men nu väljer Blossa att avbryta hela lanseringsplanen och skjuta upp produktsläppet till slutet av månaden. Caroline Grundström är Senior Brand Manager på Blossa, hon menar att anledningen till det tillfälliga lanseringsstoppet beror på leveransproblem.


– Vi har haft problem med leveranser och eftersom vi servar 10-talet marknader med årgångsglöggen så tog vi i går beslutet att skjuta upp lanseringen, säger Caroline Grundström.

Läs även:

Blossas saffransglögg kommer tillbaka.

Blossa glögg 2020 – här är årets smak.

Foto: Blossa

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!