Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Bo på lyxresort och få betalt – här är drömmarnas drömjobb!

Resgalen, social och äventyrslysten? Nu kan du flytta till Mexiko i ett år och få betalt för att leva livet. Simma med sköldpaddor och prova nya spa-behandlingar – ja, det är bara några få saker som står i arbetsbeskrivningen! 

Foto: Unsplash/ @anacristina & @ajufaan

Nu är drömjobbet (med stort D!) äntligen här. Som ambassadör för en av Mexikos ledande lyxresorter kallad Vidanta kan vi lova att du kommer få ett händelserikt år! Du kommer vara en “social influencer” och dina dagar kommer bestå av lata dig i poolen, ta det lugnt i spa-avdelningen och dricka och äta gott. Är du ute efter mer äventyr kan du simma med sköldpaddor, besöka laguner eller varför inte åka zip-line? För allt “jobb” får du dessutom kompensation på en miljon kronor!

Den ideala kandidaten har erfarenhet från sälj- och serviceyrken, älskar att resa och uppleva nya saker samt är en glad och öppen person. Det är även bra om du är duktig på att prata med människor och har lätt för att knyta nya kontakter och relationer.

Här är några saker som du definitivt kommer få göra på jobbet:

– Sätta alarm så att du kan fånga varje soluppgång

– Simma med valhajar

–  Ha ett par solglasögon för alla olika tillfällen!

– Prova hotellets nya “luxury spa treatsments”

– Uppleva golf precis som Tiger Woods!

Låter inte så pjåkigt va? På worldsbestjob.com söker du jobbet genom att skicka in ditt CV och en minuts lång video på dig själv. Ansök senast den 21 oktober!

Källa: Baaam

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!