Nöje

Bob Saget från Huset Fullt hittad död i hotellrum

Skådespelaren Bob Saget hittades död i sitt hotellrum i Florida igår, och nu uttrycker fans och kollegor sin sorg över stjärnans plötsliga bortgång. “Han kommer fortsätta att guida oss”, säger i Mary-Kate och Ashley Olsen i ett uttalande.

Skådespelaren och komikern Bob Saget, känd från tv-serien Huset Fullt, hittades död i sitt hotellrum i Orlando, Florida igår. Dödsorsaken är ännu inte fastställd men enligt de lokala myndigheterna finns det finns inga tecken på brott eller droganvändning i samband med hans dödsfall.

Stjärnan hade nyligen påbörjat en stå upp-turné i USA och i ett inlägg på Instagram i söndags skrev han lyriskt om lördagskvällens framträdande i Jacksonville:

“Jag hade ingen aning om att jag gjorde ett två timmar långt set ikväll /… / Jag antar att jag hittar min nya röst och älskar varje ögonblick av det.”

“Han älskade sina fans”

Sedan nyheten om Sagets död offentliggjordes har flera av hans före detta kollegor uttryckt sin sorg över hans bortgång, bland andra Mary-Kate och Ashley Olsen som turades om att spela hans dotter i Huset Fullt:

“Vi är djupt sorgsna att han inte längre är med oss men vet att han kommer fortsätta vara vid vår sida för att guida oss lika skickligt som han alltid har.”

Saget efterlämnar frun Kelly Rizzo och döttrarna Aubrey, 34; Lara, 32; och Jennifer, 29. I ett uttalande har familjen berättat om Sagets kärlek till sitt hantverk och sina fans:

“Han betydde allt för oss och vi vill att ni ska veta hur mycket han älskade sina fans, att uppträda live och att sammanföra olika människor genom skratt.”

Bob Saget blev 65 år.

Källa: Daily Mail

Foto: Instagram @bobsaget

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!