Nöje

Bob Sagets dödsorsak fastställd: slog i huvudet

Skådespelaren Bob Sagets plötsliga död för en månad sedan har hittills varit ett mysterium, men nu har dödsorsaken fastställts: ett slag mot huvudet.

Foto: Netflix

Den nionde januari i år hittades skådespelaren och komikern Bob Saget död i ett hotellrum i Orlando, Florida. Hans död har varit en källa till stor sorg för fans och kollegor, och dödsorsaken har hittills varit okänd.

Inga droger eller alkohol inblandade

Nu har myndigheterna fastställt att Bob Saget avled efter att ha slagit i bakhuvudet. Man har kommit fram till att han “av misstag slog i bakhuvudet på något, inte tänkte mer på det, och somnade”, skriver Sagets familj i ett uttalande. I uttalandet står det även att inga droger eller alkohol var inblandade.

Sagets familj säger att de har överväldigats av kärleken som Bobs fans har visat dem:

“Det har varit en stor tröst för oss och vi är evigt tacksamma”, skriver de. “Under tiden som vi fortsätter att sörja tillsammans ber vi alla att minnas kärleken och skratten som Bob gav den här världen, och det han lärde oss alla: att vara snäll mot alla, att berätta för människorna du älskar att du älskar dem, och att möta svåra tider med kramar och skratt.”

Källa: CNN

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!