Nöje

Bonde söker fru 2022 – Matthew ringer upp en brevskrivare

Efter att kärleksdrömmarna fått sig en törn, när de två sista tjejerna i programmet “Bonde söker fru” valde att lämna bonden Matthew, fick programledaren Linda Lindorff en snilleblixt. I programmet övertygar hon Matthew att ringa upp en av de tidigare brevskrivarna.

Foto: TV4

Efter att Matthew blivit lämnad av de sista två tjejerna i programmet ville inte programledaren Linda Lindorff att han skulle ge upp hoppet om kärleken. I programmet övertygar hon honom därför att ringa upp brevskrivaren Sirena, som han bjöd in till programmet men som fick förhinder som gjorde att hon inte kunde delta. Efter några peppande ord vågar Matthew ringa upp och Serena svarar glädjande ja när han bjuder ut henne på en dejt. “Det var jättepirrigt och kändes kul att få ett ansikte”, berättar Sirena i programmet.

Sista två tjejerna lämnade

I det elfte avsnittet av årets säsong bestämde sig både Iza och Kim, som var de sista tjejerna kvar hos Matthew, att lämna programmet. Kim berättade då att känslorna inte blivit tillräckligt romantiska och även Iza menade att relationen blivit mer vänskaplig. När Matthew fick beskedet blev han överraskad och beskrev det som “lite av en chock.”

Vi önskar Matthew och Sirena lycka till i jakten på kärleken!

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!