Nöje

Bonde söker Fru 2023: Kari tvingades lämna gården – nu har hon träffat kärleken

Det blev deltagaren Kari Sjödahl som fick lämna Michael Klingstedts gård i onsdagens avsnitt av “Bonde söker fru.” Avskedet blev känslosamt men nu har hon äntligen träffat kärleken – som fanns närmre än hon kunde ana.

Foto: TV4

Det rördes upp starka känslor när deltagaren Kari fick lämna strutsbonden Michael Klingstedts gård. Men trots beskedet i onsdagens program är bonden Michael tydlig med att han känner starkt för alla tre kvarvarande deltagare, Kari, Mariette och Jenny. “Det är lite kaos i min kropp. Hjärtat, hjärnan och magkänslan, det går inte att förklara”, säger han i avsnittet.

Delar av beskedet klipptes bort

Även om beskedet tog hårt menar Kari att hon inte tog det så hårt som det framstår i klippningen av programmet. Till TV4 säger hon att hon var nervös och att hon inte ville lämna gården, men att hon samtidigt uttryckt till teamet att beskedet också kändes skönt. “Det kändes skönt att få leva utan kamera i ansiktet. Jag har väl inga problem med det, men att orden försökte läggas i munnen på mig och att jag skulle vara svartsjuk fastän jag inte är det. Jag förstår att det är tv, det ska vara drama, men vi hade inget sånt”, säger hon.

Hittade kärleken i grannen

Kort efter att Kari blivit hemskickad från programmet skulle dock kärleken slå till från ett något oväntat håll när hon föll för grannen Björn som vaktat hennes djur under tiden hon spelat in programmet. Nu är livet bättre än hon kunnat föreställa sig, säger hon till TV4. “Jag har pratat med Björn om att det var så konstigt, det hände något i hjärtat där hemma och i hjärtat på gården. Men jag skulle inte vilja ha det ogjort. Jag är glad att jag fullföljde det, nu behöver jag aldrig fundera på vad som hade hänt om jag inte åkte till gården”, säger Kari.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!