Nöje

“Bonde söker fru” 2023 – spänd stämning när deltagarna ska speeddejta

Bonde söker fru är tillbaka med en ny säsong. Det första avsnittet bjuder på speeddejting, ett moment som innebär en viss nervositet för bönderna.

Foto: Magnus Ragnvid/TV4

Onsdagen den 4 oktober är Bonde söker fru tillbaka i rutan. Denna gång är det strutsbonden Michael, 57, köttbonden Mimmi, 28, samt kött-och spannmålsbonden Jens, 27, som söker kärleken i det populära tv-programmet.

“Funderar på att ställa mig och skrika”

I premiäravsnittet får de tre bönderna träffa sina brevskrivare under en speeddejting-session. I ett klipp som har publicerats på programmets Instagram-konto uttrycker Jens sina känslor inför det hela:

“Den största utmaningen blir ju att ha en konversation bara. Så det inte blir tyst. Det kommer bli svårast… att man blir blyg och nervös och inte törs säga någonting”, säger han.

Michael har sina egna tankar kring hur man skulle kunna hantera de spända känslorna:

“Jag funderar på att ställa mig och skrika i rummet här men jag får nog lugna mig lite, för det kanske hörs ut. Och då springer alla andra.”

Bonde söker fru och Kärlek åt alla (där ytterligare fyra bönder får chansen att hitta kärlek) har säsongspremiär den 4 oktober på TV4 Play och TV4.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!