Nöje

Bonde söker fru – jorden runt 2023: Här är alla bönder som deltar

I årets Bonde söker fru – jorden runt bär det av till bland annat Grekland och USA. Här är de bönder som söker efter den stora kärleken i programmet.

Foto: TV4

I TV4:s Bonde söker fru – jorden runt får tittarna följa svenska bönder som lever och arbetar utomlands, och deras jakt på kärlek. Nu har TV4 släppt namnen på de bönder som deltar i årets upplaga av programmet.

Anders Lindqvist, travtränare i Frankrike

I Grosbois i Frankrike bor travtränaren Anders, 70 år. Han söker en kvinna som gillar ett högt tempo – fast helst inte för tidigt på morgonen – och delar hans intresse för mat och resor. Ett intresse för att ta en tur in till Paris då och då är ett plus!

Foto: TV4

Dino, olivbonde i Grekland

Olivbonden Dino är 49 år och bor på Rhodos, Grekland. Han har en förkärlek till havet och älskar att åka segelbåt. Hans drömkvinna är självständig, har ett inre driv – och gillar självklart också att åka båt.

Foto: TV4

Christopher, vinbonde i USA

Svenskfödda Chris är 25 år och har vuxit upp i Napa Valley i Kalifornien. Det är även här som han är aktiv som vinbonde. Hans drömtjej är smart, charmig, och äventyrslysten.

Foto: TV4

Arnaud, grisbonde i Frankrike

54-åriga Arnaud bor i Provins, tio mil utanför Paris. Han är visserligen född i Frankrike men har bott i Sverige under fyra års tid och älskar svensk kultur. Dessutom har han två barn med sin svenska exfru. Han har varit singel i fem års tid och letar nu efter någon som han kan drömma om framtiden med.

Foto: TV4

Vill du få chansen att dejta en av bönderna i “Bonde söker fru – jorden runt”? Då kan du söka in till programmet här! Sista ansökningsdag är 20 mars.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!