Nöje

“Bonde söker fru” – tittarna kärleksbombar Jens efter bekännelsen

Kött-och spannmålsbonden Jens bekännelse i det senaste avsnittet av Bonde söker fru berörde många tittare. Nu kärleksbombas bonden på sociala medier.

Foto: TV4

Onsdagens avsnitt av Bonde söker fru bjöd på djupa samtal när brevskrivaren Anna, 27, flyttade in hos kött-och spannmålsbonden Jens, 27. I ett öppenhjärtigt ögonblick berättade Jens om sin skolgång, under vilken han inte alltid kände sig förstådd:

“Sjuan och åttan var väldigt jobbiga”, säger han. “Man kommer från landet. Min klass var bara stadsbarn. Man var mycket utanför. Ja, det var hemskt.”

Jens berättar att det tog tid innan hans självbild förändrades till det bättre:

“Det är inte förrän de senaste åren, egentligen, som man känner att man duger som man är. Man accepterar själv att det är inget fel på mig som jag är”, säger han och tillägger: “Det är tufft att prata om.”

“Bästa bonden i programmets historia”

I det inlägg på programmets officiella Instagram-konto där ögonblicket har publicerats är det många tittare som har kommenterat för att visa sin uppskattning för Jens:

“Bästa bonden i programmets historia”, skriver en tittare.

“Fina Jens, du har en underbar utstrålning. Glöm aldrig detta”, lyder en annan kommentar.

En tredje skriver: “Den som fått ditt hjärta Jens kan skatta sig lycklig. Och du duger precis som du är och verkar vara fantastisk.”

Se klippet nedan!

Här hittar du fler artiklar från årets säsong av Bonde söker fru!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!