Nöje

Brad Pitt dejtar “The Vampire Diaries”-stjärnans exfru Ines de Ramon

Efter ryktena om en romans med Emily Ratajkowski har det nu framkommit att Brad Pitt dejtar Ines de Ramon sedan flera månader tillbaka. “Ines är väldigt uppspelt, hennes vänner har aldrig sett henne såhär förut”, säger en källa till Entertainment Tonight.

Foto: Shutterstock

I fredags befann Brad Pitt sig i Paris med anledning av Césarpriset, där han delade han ut ett pris till Fight Club-regissören David Fincher. Efter galan fångades skådespelaren på video sida vid sida med Ines de Ramon, som påstås vara hans nya flickvän.

I klippet, som Paris Match publicerade på Twitter, syns paret sitta bredvid varandra på en middag på restaurangen Fouquet’s.

“Hon är uppspelt”

De Ramon var tidigare gift med The Vampire Diaries-skådespelaren Paul Wesley. De separerade i september 2022 och Wesley ansökte om skilsmässa tidigare den här månaden.

En källa berättar för Entertainment Tonight att Ines är “exalterad” över sin nya romans med Pitt:

“Ines är väldigt uppspelt, och hennes vänner har aldrig sett henne såhär förut. Hon har den där känslan av nyförälskelse och det är väldigt gulligt. Hon har gått vidare från Paul och låter inte deras skilsmässa påverka henne negativt”, säger källan och fortsätter:

“Hon är glad över att påbörja det här nya kapitlet och njuter verkligen av Brads sällskap. Ines försöker skydda deras förhållande så mycket som möjligt. Hon håller saker och ting privat. Hennes nära och kära och kollegor är glada för hennes skull.”

“Han har en avslappnad inställning till dejting”

Enligt Daily Mail började Pitt och de Ramon dejta i november förra året, och en källa har berättat för tidningen att Ines nu har träffat “de flesta” av de sex barn som Brad har tillsammans med Angelina Jolie.

Enligt en källa till ET har Brad Pitt “en väldigt avslappnad inställning till dejting” men “avgudar Ines och saker och ting fungerar definitivt bra mellan dem”:

“Han gillar hennes sällskap, och de har väldigt roligt tillsammans. Ines har spenderat mycket tid med Brad i hans hus när han är hemma i Los Angeles, och de gillar att umgås tillsammans på tu man hand. Brad har varit upptagen med att filma men har ansträngt sig för att få relationen att fungera och de pratar regelbundet när han inte är på inspelningar.”

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!