Nöje

Brad Pitt frontar De’Longhi internationellt i kampanjen Perfetto

Brad Pitt är De’Longhis nya globala ambassadör. Han gör därmed vännen George Clooney sällskap i kaffevärlden då han frontat Nespresso i många år.

Foto: De De’Longhi

“De’Longhi har haft en otrolig tillväxt de senaste åren tack vare hushållens efterfrågan på automatiska kaffemaskiner ” säger chief executive officer Massimo Garavaglia. “Vi tror att Brad Pitt är den perfekta ambassadören att fronta De’Longhi för hela världen. Brad personifierar De’Longhi-andan: djärv och internationell men samtidigt sofistikerad och elegant.”

Vi får i en film följa med på en dag i Brad Pitts liv. Från att köpa kaffebönor på morgonen till att åka runt i Los Angeles på sin motorcykel, stanna för att tanka och till slut landa i ett ögonblick som vi alla längtar till: att komma hem och äntligen koppla av med en god kaffe eller cappuccino – Ett perfetto ögonblick.

Förutom Brad Pitt och Damien Chazelle har kampanjen ytterligare två Oscarsbelönade deltagare, filmfotografen Linus Sandgren och kompositören Justin Hurwitz som båda ingick i filmen La La Lands ”dreamteam”.


Hurwitz, som har skapat reklamfilmens soundtrack säger: ”När jag såg filmklippet med Brad som var coolare än någonsin var det lätt att komponera en låt och vibe som gjorde filmen komplett.” Hyllade fotografen Lachlan Bailey är också med i teamet.


Reklamfilmen har ett vackert filmiskt uttryck samtidigt som den fångar en känsla av äkthet, en kombination som också är viktigt för familjeföretaget De’Longhi vars framgångar och utveckling vilar på solida entreprenörsvärden.

Kändisskapet till trots så behåller Brad Pitt en mystik runt sig själv. En återhållsamhet som speglar varumärket De’Longhi – som med sina rötter i Italien har en tydlig passion för harmoni och elegans utan att bli stereotypt. Samtidigt tillgängligt för hela världen.
Ikonisk och autentisk på samma gång.
Precis som en Hollywood-stjärna som gör sig till en enkel, perfetto kopp kaffe.

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!