Nöje

Brad Pitt har börjat dejta igen

Sex år efter separationen från exfrun Angelina Jolie berättar en källa för People att Brad Pitt har börjat dejta och “lever sitt bästa liv under förutsättningarna”.

Foto: Instagram @joeyking

Sex år efter att Angelina Jolie ansökte om skilsmässa från Brad Pitt uppger en källa att skådespelaren nu har börjat dejta, det skriver People.

De före detta äkta makarna, som träffades på inspelningarna av filmen Mr and Mrs Smith 2005, gifte sig 2014 men trots att relationen var långlivad så varade äktenskapet endast i ett par år.

Sedan separationen har skådespelaren sagts ha haft ett kort förhållande med den tyska modellen Nicole Poturalski under 2020 och det har ryktats att han dejtat bland andra den svenska sångerskan Lykke Li, men de ryktena har tillrättavisats och än så länge är det okänt vem han träffar i dagsläget.

Foto: Instagram @nico.potur/@lykkeli

“Är inte i ett seriöst förhållande”

“Han dejtar, men han är inte i ett seriöst förhållande”, säger källan. “Brad har sina filmer, han har Miraval och han har sina andra [intressen]. Han älskar arkitektur, han älskar kreativitet. Han lever sitt bästa liv under förutsättningarna.”

Brad Pitt och Angelina Jolie har tillsammans barnen Maddox, 20, Pax, 18, Zahara, 17, Shiloh, 16, och 14-åriga tvillingarna Vivienne och Knox.

Foto: Instagram @joeyking

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!