Nöje

Brad Pitt kallas för “hemsk människa” i story på Instagram – misstänks vara hans egen sons ord

En skärmdump av en Instagram-story riktad mot Brad Pitt har blivit flitigt delad på sociala medier då många tror att upphovsmannen är ett av skådespelarens egna barn. “Du är en fruktansvärd och avskyvärd person”, står det i storyn.

Foto: Shutterstock

Häromveckan gick årets Golden Globes-gala av stapeln på Beverly Wilshire Hotel i Los Angeles. Många av Hollywoods största stjärnor var på plats för att uppmärksamma det gångna årets prestationer inom film och tv.

En av dessa var Brad Pitt, vars närvaro på galan gav upphov till en hel del positiva reaktioner från andra kändisar. Austin Butler, som tilldelades en statyett för sin insats i filmen Elvis, var en av de som nämnde Pitt i sitt tacktal:

“Brad, jag älskar dig”, sa han från scenen.

“Dina barn skakar av rädsla i din närvaro”

På sociala medier rådde det dock delade meningar kring den berömda skådespelaren. I samband med galan började hashtaggen #Bradpittisanabuser trenda på Twitter och en skärmdump av en Instagram-story från 2022 – som vissa tror är skriven av ett av Pitts egna barn – blev också flitigt delad.

“Du visar gång på gång att du är en fruktansvärd och avskyvärd person. Du har ingen hänsyn eller empati för dina fyra yngsta barn, som darrar av rädsla när de är i din närvaro. Du kommer aldrig att förstå hur du har skadat min familj eftersom du är oförmögen att göra det”, står det i storyn, som fortsätter:

“Du har gjort livet för de som står mig närmast till ett ständigt helvete. Du kan intala dig själv och världen vad du vill, men sanningen kommer att komma fram en dag. Så grattis på fars dag, din hemska människa.”

Anklagas för att ha misshandlat sin familj under flygresa

Den senaste tidens hårda kritik mot Pitt beror främst på skådespelarens påstådda attack mot sin före detta fru, Angelina Jolie, och deras barn under en flygresa från Frankrike till Los Angeles i september 2016.

Händelsen, som ägde rum strax före Jolies ansökan om skilsmässa från Pitt, anmäldes till FBI. Efter att ha granskat ärendet beslutades det dock att inga åtal skulle väckas.

Förra året offentliggjordes hittills okända detaljer från händelsen, detta på grund av ex-makarnas juridiska tvist om den franska vingård som de köpte tillsammans 2008.

Enligt Jolies juridiska team krävde Pitts advokater förra året att hon skulle skriva under en NDA som hindrade henne från att “utanför domstol tala om Pitts fysiska och känslomässiga övergrepp mot henne och deras barn”. Jolie svarade då med att dela med sig av den anmälan där hon beskriver händelserna från den omtalade flygresan 2016.

“Tog stryptag på ett av barnen”

I dokumentet står det att Pitt och Jolie hade en konversation på flygplanets toalett, varpå Pitt “tog tag i Jolies huvud och skakade henne, och [sedan] tog tag i hennes axlar och skakade henne igen innan han tryckte in henne i badrumsväggen”.

Situationen eskalerade, varpå Jolie lämnade toaletten. När ett av parets barn försvarade Jolie verbalt ska Pitt ha gjort ett utfall mot barnet. Då Jolie försökte ta tag i sin make bakifrån för att hindra honom ska han ha “kastat sig” bakåt mot flygplanets säten och på så sätt ha skadat Jolies rygg och armbåge.

“Barnen rusade fram och försökte skydda varandra”, står det i anmälan. “Innan det var över hade Pitt tagit stryptag på ett av barnen och slagit ett annat i ansiktet.”

Enligt anmälan ska Pitt även ha hällt alkohol på sin familj:

“Vid ett tillfälle hällde han öl på Jolie, vid ett annat hällde han öl och vin på barnen”, står det.

Brad Pitt och Angelina Jolie var gifta mellan 2014 och 2016. De har barnen Maddox, 21, Pax, 19, Zahara, 17, Shiloh, 16, samt tvillingarna Knox och Vivienne, 14, tillsammans.

Källor: People, The Washington Post, Daily Dot

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!