Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Brad Pitt om sina alkoholproblem: “Jag vill inte leva på det här sättet längre”

I en intervju med GQ berättar Brad Pitt att han har druckit sprit varje dag sedan han gick ur college och nu har han bestämt sig för att sluta dricka.

brad-pittFoto: REX

Brad Pitt har haft ett minst sagt turbulent år med skilsmässan från Angelina Jolie. Nu går han ut i GQ och berättar om hans relation till dryckerna som kantats hans liv – alkoholen.

– Jag kan inte minnas en dag sedan college som jag inte har druckit sprit eller rökt en spliff (en cigarett med hälften tobak och hälften marijuana reds. anm.), säger Brad Pitt till GQ.

Han berättar att han slutade med allt förutom spriten när han skaffade familj, och att det senaste året blev det för mycket med spriten.

– Jag har sprungit från känslor. Jag är glad att jag är klar med det. Jag slutade med allt, förutom att dricka, när jag startade min familj. Men det här senaste året drack jag för mycket. Det blev ett problem. Jag är glad att det har gått ett halvår nu. Det är bitterljuvt men jag har känsel i fingertopparna igen, säger han.

När GQ frågar varför han har slutat dricka svarar han med en enda mening.

– Jag vill inte leva på det här sättet längre.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!