Nöje

Brad Pitt om utmaningen med att vara en bra partner och pappa

Brad Pitt berättar för Damernas Värld om hur hans uppväxt lärde honom att vara stoisk – men att han har lärt sig att se värdet i att vara öppen med sina känslor. “Om du inte tar tag i dina personliga känslor så förnekar du en del av dig själv”, säger skådespelaren.

Foto: Shutterstock

För några veckor sedan berättade en källa för People att skådespelaren Brad Pitt – aktuell med filmen Bullet train – dejtar för tillfället, men att han inte är i ett seriöst förhållande.

Pitt separerade från sin exfru Angelina Jolie för sex år sedan och har sedan dess ryktats dejta bland andra den svenska sångerskan Lykke Li. Det är dock inte känt vem han dejtar i dagsläget – däremot är det tydligt att skådespelaren har reflekterat en hel del över vilka egenskaper en bra partner behöver ha.

“Utmaningen är att vara öppen”

Pitt växte upp i Ozarks med en familj som han menar hade en “sträng religiös syn på livet”. För Damernas Värld berättar skådespelaren att han tidigt fick lära sig att bita ihop när han stötte på motgångar:

“Mina föräldrar var nybyggarsläkt. Vi barn lärde oss ödmjukhet, vi lärde oss att inte klaga om vi bröt benet eller skrapade upp armen. Man tog tag i det, man gick vidare utan att fundera över det”, säger han.

Idag har Pitt lärt sig att se värdet av att visa känslor, inte minst i rollen som pappa och partner.

“Det finns ett visst värde i att vara stoisk, att inte visa vekhet, att vara stark, att få saker och ting gjorda. Å andra sidan, om du inte tar tag i dina personliga känslor så förnekar du en del av dig själv. Om du ska vara en bra partner och en bra pappa så är utmaningen att vara öppen med det du känner. Var juste mot dig själv, göm ingenting!”

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!