Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Brad Pitts nya flickvän Nicole Poturalski talar ut om hatiska kommentarer i sociala medier

Fyra år har gått sedan Brad Pitt och Angelina Jolie, ett av kändisvärldens största powerpar genom tiderna, gick skilda vägar. Sedan dess har fansen spekulerat vilt i kring vem Brad dejtar.


Foto: @Bradpittofficial /@nico.potur 

Många hoppades på att separationen från Angelina kunde leda till en återförening med  Brads före detta hustru Jennifer Aniston. Rykten kring detta spreds över nätet efter att de två exmakarna sågs samtala under årets SAG Awards. Brad och Jennifer verkar dock bara vara vänner eftersom den tyska fotomodellen Nicole Poturalski nu har identifierats som Brads nya kärlek.

View this post on Instagram

Happy Sunday Mood ➡️. #notpaidad

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Vissa av fansen som hade hoppats på en återförening med Aniston, eller som ansåg att Brad borde ha gett äktenskapet till Angelina ytterligare ett försök har inte gjort livet enkelt för den nya flickvännen. Hon har fått utså hårda ord och attacker i sina sociala kanaler.

Fredag 9:e oktober lade Nicole ut flera klipp på Instagram Stories där hon pratade ut. Hon pratade på Tyska med engelsk textning. ”Jag har alltid undrat varför folk lämnar hatfulla kommentarer?” Skrev hon på ett av klippen. ‘Varför? Vad är fördelen? Jag vill bara förstå hur man tänker. För jag förstår det inte. Det är bara så oförskämt och sorgligt för de som kommenterar.”

Nicole fortsatte med att uppmana personer att inte följa personer på Instagram vars content de inte vill se. “Tryck bara på avfölj, istället för att lämna en elak kommentar.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!