Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Brad Pitts nya kärlek är tyska (och gifta!) modellen Nicole Poturalski

Brad Pitt, 56, har hittat en ny flickvän mitt under vårdnadstvisten med Angelina Jolie. Det är den tyska modell Nicole Poturalski, 27. Skådespelaren sågs i Frankrike tillsammans med den tyska modellen på onsdagen den 26 Augusti, där de tillsammans anlände till Le Bourget flygplats utanför Paris.

Brad Pitts new girlfriend Nicole Poturalski
Källa: Brad Pitt / Nicole Potularski

Brad Pitt har tidigare varit gift med skådespelarna Jennifer Aniston och Angelina Jolie. Nu har han gått vidare och dejtar en tjugosjuårig modell vid namn Nicole Poturalski. En källa har bekräftat att de dejtar och njöt av en semester tillsammans.

På flygplatsen utanför Paris höll Brad ned sitt huvud och var klädd i en basker och solglasögon. Paret åkte sedan till skådespelarens chateau som ligger i södra Frankrike.

Medan Brad är en sexbarns-pappa med exfrun Angelina (Maddox, 19, Pax, 16, Zahara, 15, Shiloh, 14 och tvillingarna Know och Vivienne, 12), är även Nicole mamma till en ung son som heter Emil.

Brad Pitt and Angelina Jolie together with their kids, family photo
Källa: Instagram. Brad med Angelina och tre av deras barn.

Den här romantiska semester kom precis i mitten av en rättstvist mellan Brad och Angelina. De gjorde slut i September 2016. Skilsmässan blev klar i April 2019 men de fortsätter vårdnadstvisten om deras barn.

Det finns några gömda ledtrådar till att paret har dejtat i flera månader. Poturalski har postat flera bilder på sin Instagram där hon refererat till hennes “kärlek” och “bättre hälft” de senaste månaderna. Hon har inte specifikt nämnt Brad Pitt’s namn eller om det är hennes make. Nicole är i ett öppet äktenskap med restaurang-entreprenören Roland Mary, 68, som hon har sin son tillsammans med. Roland är medveten om att Nicole dejtar skådespelaren. Han har varit gift många gånger tidigare och är trött på att vara svartsjuk. Han verkar istället uppmuntra till förhållandet, allt för att äktenskapet inte ska ta slut. Väldigt stort av honom!

Källa: Page Six / The Cut

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!