Nöje

Bradley Cooper och Irina Shayk återförenade – vill utöka sin familj

Bradley Cooper och Irina Shayk har återförenats efter att ha gått skilda vägar 2019. Nu vill paret ha barn igen, det berättar en källa för Page Six.

Foto: Shutterstock

2019 separerade Bradley Cooper och modellen Irina Shayk efter fyra år tillsammans. Uppbrottet skedde i samband med romansrykten mellan Cooper och hans motspelerska i filmen A Star is Born, Lady Gaga:

“Ryktena om Bradley och Gagas romans hjälpte inte till, särskilt med tanke på hans konstanta resor [för att marknadsföra filmen], berättade en källa för People i juni 2019. “Han har ett stort och överväldigande band till Gaga men huruvida det kommer att utvecklas till en äkta kärlekshistoria i deras liv är för tidigt att säga.”

Vill ha ett barn till

I slutändan ledde Cooper och Gagas kemi på vita duken inte till en relation. Istället har Cooper ryktats dejta Hillary Clintons rådgivare Huma Abedin, medan Shayk har kopplats samman med Kanye West.

Dessa beryktade romanser tycks dock vara en del av det förflutna: Nu rapporterar Page Six att Cooper och Shayk inte bara är återförenade, utan även har planer på att utöka sin familj – de har redan dottern Lea, 5 år tillsammans.

I samband med en familjesemester i september berättade en källa för tidningen att Shayk ville ha ett barn till med Cooper, något som skådespelaren verkar vara positivt inställd till:

“Han är med på att utöka deras familj”, säger källan. “De försöker bli gravida.”

Ett bröllop ska enligt uppgifter däremot inte ingå i parets planer:

“Bradley verkar ha en europeisk laissez-faire-attityd till institutionen”, säger källan.

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!