Nöje

Bradley Coopers nya kärlek: Hillary Clintons rådgivare Huma Abedin

Bradley Cooper rapporteras dejta Hillary Clintons rådgivare Huma Abedin – och enligt uppgifter har de Vouges chefredaktör Anna Wintour att tacka för att de träffades.

Foto: Instagram @humaabedin/TT

Skådespelaren Bradley Cooper verkar ha funnit kärleken på nytt, denna gång i Hillary Clintons högra hand, Huma Abedin. Enligt Page Six har paret dejtat i flera månader och träffades genom amerikanska Vogues chefredaktör, Anna Wintour.

“Anna parade definitivt ihop dem”, säger en källa till tidningen. “Hon är bästis med Bradley och älskar Huma.”

Anlände till MET-galan ihop

Det är ännu oklart när paret träffades, men både Cooper och Abedin närvarade vid MET-galan i början av maj – ett evenemang som Wintour är med och arrangerar varje år. Enligt uppgifter ska paret ha anlänt till galan tillsammans och sedan gjort separata framträdanden på röda mattan.

Abedin och hennes ex-make, kongressledamoten Anthony Weiner, gick skilda vägar 2016 då det uppdagades att Weiner hade sexchattat med en femtonåring. Han dömdes senare till ett år och nio månaders fängelse för sexualbrott. De har tillsammans sonen Jordan, 10.

Cooper och hans före detta fru, supermodellen Irina Shayk, separerade för drygt tre år sedan och har tillsammans dottern Lea, 5.

Källor: E!

Foto: Instagram @humaabedin/TT

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!