Nöje

April april: Beyoncé och Jay Z gör slut – så påverkas sommarens konsert

Det var bara nyligen som vi fick veta att Beyoncé och Jay Z kommer turnera ihop och vi var blixtsnabba på att få tag på en biljett. Men den senaste nyheten får oss att tappa hakan – det världskända paret går nu skilda vägar. Källor bekräftar också att sommarens konsert på Friends Arena ställs in.

beyonce_jayzFoto: Getty

Kändisparet har gjort slut – och många fans världen över är upprörda. År 2014, hade paret sin gemensamma turné “On the run” och redan då gick rykten och spekulationer om otrohet och problem inom äktenskapet. Det var förra året, 2017, som sanningen kom fram och Jay Z erkände att han hade varit otrogen. Efter skandalen följde en tuff tid men kärleken förde till slut kändisparet samman ännu en gång. Senast i januari berättade Jay Z, i en intervju med CNN, om hur viktigt det var att rädda förhållandet med Beyoncé. “Vi valde att kämpa för kärlek och för vår familj för att ge våra barn ett annat utfall”, säger han bland annat.

Men den nya kärleksbubblan varade inte länge. Nu går Beyoncé och Jay Z skilda vägar, vilket påverkar konserten “On the run 2” som ställs in, enligt hollywoodgossip.com.

OBS! Detta var ett aprilskämt och paret har inte gått skilda vägar. Konserten blir av och alla fans kan börja andas igen.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!