Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

April April: Magnus är den otippade huvudpersonen i säsong 4 av Skam

Vilde och Sana är två toppkandidater i frågan om vem som ska ta över huvudrollen i säsong fyra av Skam. Nu är det avslöjat, nästa huvudperson är otippat nog Magnus!

 Foto: NRK/Skam
Källa: Aprilapril.com

Det här kunde vi aldrig ana, att Magnus skulle bli den fjärde huvudpersonen i Skam. Däremot fick vi upp ögonen för honom mot slutet av den förra säsongen av Skam, precis som det hintades i den andra säsongen om att Isak skulle bli nästa huvudperson. I det sista avsnittet vågade äntligen Magnus närma sig Vilde, vilket ledde till passionerade kyssar framför julgranen. Det ska bli så spännande att se hur det går för honom och Vilde i den kommande säsongen!

Vi ser också fram emot att få veta mer om Magnus bakgrund och hans mamma, som är bipolär. Vi älskar Magnus sätt att vara rätt fram och slå hål på fördomar om psykisk ohälsa. Det gör han genom att upplysa sina vänner om vad det kan innebära att vara bipolär, som hans mamma är. Samtidigt ger han bra relationsråd, trots att han själv har svårt för att nå fram till tjejer. “Fråga Even vad han känner. Han är inte hjärndöd bara för att han varit manisk” säger han till Isak. Magnus är en bra vän och vi ser fram emot att få veta mer om honom i säsong fyra!

OBS! DETTA ÄR METRO MODES APRILSKÄMT 2017.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!